Vi streamar God of War klockan 21:00 ikväll! - artikelillustration Publicerad:
Av:

Vi streamar God of War klockan 21:00 ikväll!

På fredag släpps God of War till Playstation 4. Du kan läsa vår recension av spelet här.

Men redan på torsdag kväll, klockan 21:00 i Loadings Youtube-kanal kan du se när TV-spelspodden streamar de två inledande timmarna med spelet i det så kallade Immersive-läget. Det vill säga inget gränssnitt på skärmen, bara undertexter. Ställ dina  frågor om spelet till Aaron som spelat det för TV-spelspoddens räkning eller häng bara med och bevittna de inledande sekvenserna till ett av årets redan mest kritikerrosade spel.

Spelet kommer spelas på en Playstation 4 Pro med grafikinställningarna på "Favour Performance" , vilken innebär att spelet kommer sträva efter så hög bilduppdatering som möjligt i en fixerad 1080p-upplösning.

VIKTIGT!Eftersom God of War är ett berättelsetungt spel, kommer såklart även de två första timmarna innehålla en del moment som vissa kan uppfatta som spoilers, så vill du uppleva allt själv, rekommenderar vi att du avvaktar.

Kommentarer

Aaron Vesterberg Ringhög2 dagar sedan

Hej vänner!

Ledsen men nätverket passade lämpligt nog på att lägga ner en och en halv timme in i streamen av någon tråkigt anledning.

Tack för att ni tittade och glöm inte att hojta här i tråden om ni vill se fler streams av God of War från oss på Loading.

Allt gott!

Kommentera